Akkoord over kantine Arnhemse Boys

7 oktober 2016Vandaag laten de Arnhemse Boys op hun website weten dat er een akkoord is bereikt met de gemeente Arnhem over de huur van de kantine op sportpark Schuytgraaf.

Wethouder Gerrie Elfrink

De gemoederen waren de afgelopen maanden hoog opgelopen rond de kwestie. De Arnhemse Boys en wethouder Gerrie Elfrink belandde in een conflict over de huurprijs. De wethouder heeft zelfs gedreigd met sluiting van de kantine en ook actie daartoe ondernomen. Door inmenging van leden van de Arnhemse Boys is sluiting uiteindelijk voorkomen.

Onderhandelingen afgerond

“Wij zijn nu zo ver, dat we jullie kunnen mededelen dat de onderhandelingen zijn afgerond en dat definitieve afspraken zijn gemaakt die nu formeel op papier worden vastgelegd. Hiermee komt gelukkig een eind aan een intensieve periode van gesprekken voeren en onderhandelen.” schrijft het bestuur van de Boys op hun website.

Toekomst kantine

Afspraken maken is één, nu moeten verder aan de slag om al onze plannen te realiseren. Misschien wel onze grootste uitdaging is om van onze kantine een toekomstbestendige, goed draaiende inkomstenbron te maken.”
De kantine draait hoofdzakelijk op een vaste groep vrijwilligers. En deze groep wil het bestuur van de Arnhemse Boys graag uitbreiden.


Locatie


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen