Afvalprikken in Schuytgraaf

17 juni 2021Op vrijdag 4 juni heeft de groep Vitesse Hattrick Schuytgraaf de buurtbijdrage uitgevoerd in de vorm van afvalprikken. Een volledig coronaproof activiteit die zij buiten in de wijk hebben uitgevoerd. Op de zonnige vrijdagmiddag zijn de deelnemers van Vitesse Hattrick samen met Noortje van stichting Rijnstad, stichting Heel Arnhem Schoon en met hun twee sportcoaches van het sportbedrijf Arnhem de wijk ingegaan voor een schoner Schuytgraaf!
Aan het begin hebben Rebecca en Alie van Heel Arnhem Schoon de kinderen van Vitesse Hattrick uitgelegd waarom het zo belangrijk is om geen afval op straat te gooien en hoe je juist wel je steentje bij kunt dragen aan een schonere wereld. Vervolgens zijn de kinderen in groepjes onder begeleiding de wijk in gegaan om zo veel mogelijk afval te prikken. De kinderen van Vitesse Hattrick kregen veel dankbare reacties van verschillende wijkbewoners! Daardoor hebben zij het straatafvalprobleem extra onder de aandacht gebracht.
Aan het einde van de activiteit hebben ze de zakken in de container gegooid en kregen de kinderen als beloning een zakje chips en pakje drinken!

Locatie


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen