Activiteitenmarkt Dag van Schuytgraaf

22 maart 2019Het team Leefomgeving van de gemeente Arnhem organiseert samen met Spectrum partner met elan de activiteitenmarkt “Dag van Schuytgraaf”. Tijdens deze markt kun je meer te weten komen over de initiatieven en het aanbod rondom ontmoeten, opgroeien en opvoeden die de wijk Schuytgraaf rijk is. Tijdens de markt zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor kinderen.

Ga in gesprek met andere enthousiastelingen die hun weg naar het groen of naar het nieuwe noaberschap in de wijk al gevonden hebben. Ontdek wat er in Schuytgraaf allemaal wordt georganiseerd voor jou en je kinderen. Wist je bijvoorbeeld al dat er in Schuytgraaf veel verschillende sporten worden aangeboden, zoals basketbal, tennis, boxen en voetbal? Wil je ontdekken wat er nog meer te doen is voor jou?

Misschien mis je wel iets en wil je dat samen met ons organiseren. Of misschien wil je meedenken over wat er nog meer georganiseerd kan worden? Ook daarover gaan we graag in gesprek tijdens deze markt. Kortom, laat je inspireren door mooie verhalen en doe mee in ons leuke, mooie wijkleven!

Praktische informatie:
Wanneer: Zondag 31 maart 2019
Hoe laat: 14:00 – 16:00
Voor wie: Alle inwoners van Schuytgraaf
Waar: De Buitenplaats, Marasingel 19

Je hoeft zich niet aan te melden voor de markt, kom gerust een kijkje nemen!


Locatie

De Buitenplaats
Marasingel 19


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen