Aanmelding Filmdag inSchuytgraaf van start

8 januari 2024Op zaterdag 20 januari 2024 fungeert de theaterzaal van MFC de Omnibus als bioscoopzaal. We hebben een aantal voorgeselecteerde films via een peiling aan jullie voorgelegd en dit heeft tot de volgende drie films geleid:

  1. Film 1: Categorie peuters/kleuters: Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos (duur 70 minuten)
  2. Film 2: Categorie jeugd/jongeren: Super Mario Bros, the Movie (duur 92 minuten)
  3. Film 3: Categorie volwassenen: Oppenheimer (winnaar van de Golden Globe) (duur 180 minuten)

Hieronder nog een korte omschrijving per film:

Film 1: Categorie peuters/kleuters: Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos (duur 70 minuten)     

Speeltijd: 13.00 – 14.30 (inclusief pauze activiteit)

Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie. Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer.

trailer Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos

Film 2: Categorie jeugd/jongeren: Super Mario Bros, the Movie (duur 92 minuten)

Speeltijd: 15.30 – 17.30 (inclusief pauzeactiviteit)

De loodgieter Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint. De twee willen prinses Peach, afkomstig uit het Mushroom koninkrijk, redden die wordt vastgehouden. De broers moeten het hierbij opnemen tegen de schurk Bowser. Het is een speelfilmaanpassing van de populaire videogame.

trailer Super Mario Bros the Movie (originele versie)

Film 3: Categorie volwassenen: Oppenheimer (winnaar van de Golden Globe) (duur 180 minuten)

Speeltijd: 19.00 – 22.30 (inclusief pauzeactiviteit)

De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.

trailer Oppenheimer

 

En heb je al zin? Aarzel dan niet en registreer via onderstaande link:

Aanmelding filmdag inSchuytgraaf zaterdag 20 januari 2024

 

Verdere informatie:

Pauze tijdens filmdag inSchuytgraaf

Bij Woezel & Pip:

Na ongeveer 35 minuten is er een pauze met een kinderactiviteit en staat er een gratis drankje en een klein snackje voor de kinderen klaar. Ouders kunnen tegen een kleine vergoeding een consumptie halen.

Bij Super Mario Bros, the Movie:

In de pauze is er tijd om tegen een kleine vergoeding een consumptie te halen en kun je je mooiste selfie met je meegebrachte kussen insturen voor een leuk prijsje.

Bij Oppenheimer (winnaar van de Golden Globe):

In de pauze zal een verloting plaatsvinden met leuke prijsjes van lokale ondernemers en is er tijd om je benen te strekken en tegen een kleine vergoeding een consumptie te halen.

Dus eigen consumpties meenemen is niet nodig, tenzij het bij de eerste film een flesje of babyvoeding voor de allerkleinsten is.

 

Lekker zitten

Aangezien de theaterzaal niet voorzien is van bioscoopbanken, raden we je aan om (tuin)stoelkussens mee te nemen. Immers, lekker zitten is fijn, zeker gedurende een langere tijd. Maar hou wel rekening met elkaar en zorg ervoor dat iedereen de film kan zien.

 

Kosten filmdag inSchuytgraaf

Een film aangeboden door de wijkvereniging is heel voordelig:

Niet-leden betalen voor de film Woezel & Pip en Super Mario € 4,00. Dit geldt voor zowel kinderen als begeleiders. Oppenheimer kost voor niet-leden € 5,00 per kaartje.

Leden betalen slechts € 2,50 per kaartje voor de film Woezel & Pip en Super Mario Bros en € 3,50 per kaartje voor de film Oppenheimer.

Betaling van je kaarten dien je ter plekke te voldoen en kan alleen met de pin. Contant betalen is NIET mogelijk. Consumpties kunnen zowel contant als er pin betaald worden.

 

Aanmelden?

Dus heb je tijd en zin om naar een film te gaan hier in de wijk? Aarzel dan niet en reserveer nu je kaarten. Er is beperkt plek aanwezig en vol = vol, dus wees er snel bij.

Je kunt je aanmelden via onderstaande link:

Aanmelding filmdag inSchuytgraaf zaterdag 20 januari 2024

 

Toegang tot de film is alleen mogelijk na betaling en op vertoon van je reserveringsnummer.

We hopen je zaterdag 20 januari te mogen ontmoeten in MFC de Omnibus. Dus hopelijk tot ziens!

 

Met vriendelijke groet,

Jetty, Marleen en Euphemia

Werkgroep Filmdag inSchuytgraaf


Locatie

Theaterzaal van MFC Omnibus


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen