Tweede online pubquiz gepland op 31 oktober

16 oktober 2020De tweede online pubquiz van wijkvereniging inSchuytgraaf komt dichterbij. Op zaterdagavond 31 oktober wordt een gezellige pubquiz georganiseerd. Om tot de best mogelijke pubquiz te komen hebben ze een professioneel pubquizorganisatie ingehuurd om de vragen samen te stellen. Er is dan ook een mooi pakket aan vragen over allerlei onderwerpen.

Hoe kun je meedoen aan de pubquiz

Er zijn weer mooie prijzen beschikbaar! Er worden ongetwijfeld veel mensen gelukkig gemaakt. Je speelt de pubquiz vanuit huis met smartphone, laptop of tablet met internetverbinding. Om 20:00 uur gaat de pubquiz van start. Vanaf 19:30 uur is er gelegenheid tot het stellen van vragen over het inloggen en/of hulp hierbij.

Meld je nu aan

Deelname aan de pubquiz is gratis. Per huishouden is één prijs te winnen. Leden krijgen een e-mail toegestuurd, waarin staat hoe ze zich kunnen aanmelden. Deze aanmeldingsmogelijkheid gaat per direct in. Voor niet-leden geldt dat ze zich vanaf 23 oktober a.s. kunnen inschrijven via www.inSchuytgraaf.nl. Aanmelden voor de pubquiz is mogelijk tot 27 oktober 2020.

Deelname

Je kunt individueel deelnemen aan de pubquiz, maar ook als team. Houd hierbij wel de RIVM richtlijnen in acht, want veiligheid staat boven alles. Bijvoorbeeld de 1,5 meter afstand tussen niet gezinsleden. Daarnaast kunnen behalve het gezin drie mensen aanwezig zijn. Elke individuele aanmelding of team krijgt een eigen reserveringsnummer. Voor de uitvoering van de quiz gebruiken we het programma Kahoot!. Mocht je dit niet kennen, het programma is vrij eenvoudig. Bovendien volgt er uitleg per mail en voorafgaand aan de quiz. Alvast succes en veel plezier!


Locatie

thuis digitaal

www.inschuytgraaf.nl

pubquiz@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen