Wijkvereniging inSchuytgraaf


Wij hebben ons als doel gesteld om voor alle bewoners in Schuytgraaf leuke activiteiten te organiseren, waarbij leefplezier en het bevorderen van onderling sociaal contact centraal staat. Zo bent u wellicht inmiddels bekend met o.a. onze jaarlijkse tradities.

Er vinden onder andere de volgende activiteiten plaats:

  • Kerstboomverbranding
  • Paaseieren zoeken + kinderbingo
  • GPS Speurtocht
  • Wijkfeest Schuytgraaf
  • Bingo
  • Pubquiz
  • Sprookjesfestival
  • Intocht Sinterklaas
  • Kerstfair

Begin 2018 heeft de wijkvereniging 200 leden. Het bestuur bestaat enkel uit vrijwilligers. Het bestuur komt elke maand bij elkaar om nieuwe activiteiten te bedenken en voortgang van geplande activiteiten te borgen. Elk bestuurslid is trekker van één of meerdere activiteiten en stelt zijn eigen werkgroep van vrijwilligers samen om betreffende activiteit voor te bereiden.

Heb je een idee of wil je meehelpen met een activiteit, stuur een mail naar wijkvereniging@inSchuytgraaf.nl

Lidmaatschap

Lid worden van de wijkvereniging kost slechts €12,00 per jaar per huishouden. Als lid van de wijkvereniging krijg je korting bij diverse activiteiten. Leden zijn nodig om draagvlak te tonen naar de Gemeente Arnhem, waardoor we onze activiteiten kunnen organiseren.

Nieuwsbrieven

De wijkvereniging brengt meerdere keren per jaar een nieuwsbrief uit voor alle leden. Wil je deze nog eens nalezen, je treft ze hier aan:

Bestuur stelt zich graag aan jou voor

Voorzitter: René Verwoerd
“Hallo, ik ben René Verwoerd en woon sinds 2006 in de Groene Erven. Samen met mijn vriend en twee dochters heb ik het daar zeer naar mijn zin. Ik ben al ruime tijd op verschillende vlakken vrijwilliger bij onze wijkkrant Vierkrant inSchuytgraaf en sinds april 2015 actief lid van de wijkvereniging. Organiseren zit in mijn bloed en ik haal hier dan ook erg veel energie uit.” 

Secretaris: Ilona de Graaff
“Hallo! Ik ben Ilona de Graaff, 36 jaar jong, getrouwd en moeder van Dinand en Pieter. Ik woon sinds juli 2016 in de wijk Bongeren en besloot na verhuizing direct om de wijkvereniging bij te staan in het organiseren bij diverse leuke activiteiten voor de wijk. Ik kan geen betere manier bedenken om snel de draai te vinden in mijn nieuwe woonplaats!”

Penningmeester: Emiel Turk
Hallo wijkgenoten!
Ik ben Emiel Turk, 30 jaar, getrouwd met Robert en wij wonen in de Waarden sinds november 2015. Hiervoor hebben wij 7 jaar in de Bongeren gewoond.
In het dagelijks leven werk ik als doktersassistent en praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk in Zevenaar en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen en te fotograferen.
Wie weet tot ziens bij één van de gezellige evenementen!”

Algemeen bestuurslid: Esther Kruese
Vanaf november 2017 ben ik samen met mijn vriend in Schuytgraaf komen te wonen. Het is een jonge, groene wijk. Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, waar ik ook actief was in het verenigingsleven. Het leek mij leuk dit weer op te pakken in Arnhem en op deze manier deel uit te maken van de leuke activiteiten die hier in de buurt georganiseerd worden! Wijkvereniging inSchuytgraaf is een actieve wijkvereniging met gezellige, laagdrempelige activiteiten voor iedereen. Groetjes Esther” 

Algemeen bestuurslid: Dorris Aleven
“Mijn man en ik wonen sinds 2009 in Bongeren, inmiddels zijn we twee kindjes rijker. Ik ben al langere tijd lid van de wijkvereniging en sinds kort in het bestuur. Organiseren zit in mijn bloed dus een taak die op mijn lijf geschreven is. Op naar mooie, gezellige en vooral leuke activiteiten/ evenementen voor en door de wijk.”

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen