Snackwagen Schuytgraaf mag niet blijven

23 februari 2017Tijdens de bewonersavond van 23 februari 2017 meldde de gemeente Arnhem dat in tegenstelling tot het bericht van vorige week de snackwagen van mevrouw Enneman niet mag blijven. Vorige week meldde de nieuwswebsite ikhouvanArnhem.nl dat mevrouw Enneman volop in gesprek is met de gemeente en dat de snackwagen mocht blijven. De gemeente Arnhem weet niet waar deze informatie vandaan komt. Er zijn geen gesprekken gaande met mevrouw Enneman over een standplaats.

10 meiĀ opent het nieuwe winkelcentrum. De gemeente wil de winkeliers een goede start geven en geeft daarom geen standplaatsen uit in de wijk. De ondernemers die nu een tijdelijke standplaats innemen in de wijk wisten dit bij toekenning. Uiteraard kunnen zij altijd in overleg met de verhuurder van het winkelcentrum daar een pand te huren.

De gemeente sluit niet uit dat in de toekomst wanneer de wijk af is en het winkelcentrum goed draait er alsnog een plek ontstaat voor een standplaats. Dat moet dan blijken uit onderzoek.

 


Locatie

Parkeerterrein Albert Heijn / HEMA


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen