Applaus bij presentatie horecapaviljoen

11 juni 2018Tijdens de halfjaarlijkse informatieavond van de gemeente Arnhem, presenteerde horecaondernemer Sander Wind de plannen voor het horecapaviljoen. De plannen werden met veel enthousiasme ontvangen door de aanwezige bewoners. Na afloop van de presentatie kreeg de ondernemer dan ook luid applaus uit de zaal.

Eten en loungen

Het horecapaviljoen dat al sinds 2014 gepland staat, wordt aan de Schuytse Laakoever (nabij de Eilanden) gebouwd. Het pand wordt circa 600 m2 groot en biedt straks met lokale producten een plek om te eten en te loungen aan het water. Het gebouw heeft een nieuw ontwerp gekregen en komt aan en deels zelfs in het water te staan. Welke keuken we kunnen verwachten in het horecapaviljoen wilde de ondernemer nog niet vertellen: ‘Dat is nog een verrassing’, aldus Sander Wind.

Moeizame start

In 2014 werd de ontwikkeling van een horecapaviljoen aan de zandwinplas gegund aan Sander Wind en zijn compagnon Maarten Kamp (beide bewoners uit Schuytgraaf). Zij gingen voortvarend aan de gang met hun plannen. Er werd een ontwerp gemaakt en het paviljoen zou in 2015 haar deuren openen. De economische crisis gooide echter roet in het eten. Na een aantal jaren wijzigen van plannen, gesprekken met financiers en dergelijke is het dan nu zo ver. De enthousiaste ondernemers hebben een nieuw plan. De bouw van dit paviljoen start in het najaar van dit jaar en moet voor de zomer van 2019 haar deuren openen.


Locatie

Locatie toekomstig horecapaviljoen
Schuytse Laakoever

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen